zaterdag 15 februari 2014

Het avontuur in Wroclaw kan beginnen!!

Ik heb mijn vleugels gespreid, maar het mag nog wat verder. Morgen verlaat ik België weer voor 4,5 maand, maar nu naar dichtere oorden: Wroclaw. Een kleine studentenstad in het zuidwesten van Polen dat vorig jaar mijn hart heeft gestolen.

Deze voorbije zes weken zijn voorbijgevlogen. Het is alsof België maar een tussenstop was om me vervolgens weer in een nieuw avontuur te storten. Want hoe geweldig Irkutsk was, hoop ik toch stiekem dat Wroclaw nog onvergetelijker wordt...Ik zal alleszins mijn best doen om jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen in het fantastische Polen.

Erasmus is een bevrijding. Soms is het tijd om alles achter te laten, om alles op een rijtje te zetten, om jezelf beter te leren kennen, om andere mensen beter te leren kennen of misschien wel te vergeten. Erasmus voelt alsof ik opnieuw begin, ik opnieuw de energie voel die me soms ontbreekt in moeilijke dagen. Erasmus is volwassener worden, minder alles zwart-wit zien en vooral zelfvertrouwen opbouwen, in stapjes, soms met de nodige moeite, maar ik kom er wel! Ik zie er enorm naar uit om mijn Pools te verbeteren, want hoewel Pools voor de meeste mensen als 'sjtjsjsj' klinkt, is het voor mij de prachtigste taal ter wereld...Zeer moeilijk, maar prachtig ;) Ik ben van plan om te genieten! Tot in Polen lieve volgers en bedankt voor de steun, de inspiratie en de vriendschap...

Veel liefs,


Sarah

1 opmerking: