zondag 25 augustus 2013

tot snel!Na weken frustraties, slapeloze nachten, neurotische dwangbeelden en ongewone stress in de aanloop van het hele Irkutskgebeuren, kan ik op dit eigenste moment spreken van berusting, meer nog, van een diep verlangen naar het onbekende woeste SiberiĆ«. Ik zeg "ja" tegen de uitdaging, het avontuur en de-ervaring-van-mijn-leven. Na de onvermijdelijke afscheidsknuffels, afscheidsfoto's en afscheidsfeestjes is het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan, om mijn dromen waar te maken en de Russische cultuur van dichtbij op te snuiven. Ik ga iedereen ongelooflijk missen, maar remember : I'll be Back ;) 

plannetje : 

Om 19u11 stijgt ons vliegtuig op richting Warschau, waar onze eerste overnachting zal plaatsvinden en we hopelijk nog een heerlijk Pierogi-restaurant zullen tegenkomen! De volgende dag brengt het vliegtuig ons naar Moskou, waar we welgeteld 9 uurtjes de sfeer van Moskou mogen opsnuiven om vervolgens om half 1 's nachts de transsiberische trein op te springen en we definitief naar de andere kant van de wereld worden gebracht.
Als alles goed en wel verloopt, komen we vrijdag om 15u10 aan in Irkutsk, waar we opgehaald zullen worden door de immer vriendelijke Olga (coƶrdinator van de universiteit van Irkutsk) en waar het reeds 21u10 lokale tijd zal zijn. En het is vanaf dat ik internet heb kunnen installeren, dat ik terug actief zal zijn op mijn blog.
Hopelijk tot volgend weekend!
Veel liefs,
Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten